Als je aan MKB’ers vraagt wat ze het minst leuk vinden aan hun werk, dan is de kans groot dat administratie en belastingen boven aan de lijst staan. Het MKB Huys kan verschillende zorgen uit handen nemen, zodat MKB’ers zich kunnen bezighouden met zaken die veel leuker zijn, een goed bedrijf laten groeien. Inmiddels hebben al enkele klanten uit de drie Noordelijke provincies zich aangesloten bij het MKB Huys voor hulp bij administratie en al je bedrijfsmatige cijfers.

Het MKB Huys voorziet klanten in Groningen, Friesland en Drenthe van oplossingen in de cijfermatige sfeer. Zo kun je met gedegen financiële overzichten je (potentiële) klanten benaderen, maar ook je bedrijf van binnen runnen. De pijlers waar het MKB Huys op rust zijn persoonlijke betrokkenheid, deskundigheid en een betrouwbare partner. Als MKB’er wil je natuurlijk dat je cijfers tiptop in orde zijn en laat dit nou net zijn waar het MKB Huys voor staat.

De onderdelen met cijfers
Belasting aangiften, salarisadministratie en het samenstellen van jaarrekeningen. Het zijn zomaar een paar diensten van het MKB Huys, die zowel beginnende als grotere MKB’ers niet graag zelf doen. Bij het MKB Huys kloppen alle cijfers achter de komma, zodat aangesloten ondernemers en bedrijven zich geen zorgen meer hoeven te maken.

Maar MKB Huys doet meer dan cijfers alleen. Heb je als MKB’er hulp nodig om te bepalen waar je kansen liggen, dan kun je ook gebruik maken van de deskundigheid van het MKB Huys. Ook voor starters is speciale begeleiding te krijgen, zodat je goed beslagen ten ijs komt. Veel bestaande klanten van het MKB Huys hebben al de vruchten geplukt van zowel de ondersteunende service als de advisering van het bureau. Voor zowel kleine als goede MKB’ers is dit daarom een goede keuze.

Comments are closed.

Post Navigation