Over verzekeringnieuwsflits

De verzekeringen branche is in één van de grootste in Nederland. De Nederlandse bevolking is ook van oudsher een land die zich goed verzekert. Er zijn dan ook vele verzekeringen die wij in dit land rijk zijn zoals de inboedelverzekering, maar ook de nieuwere verzekering zoals de cyberverzekering. Op verzekeringnieuwsflits kunt u het laatste nieuws lezen op het gebied van verzekeringen. Deze website richt zich op alle verzekeringen. Er wordt onderscheid (al is dit moeilijk te maken) op bedrijfsverzekeringen en particuliere verzekeringen. Dit is onderscheid is arbitrair gezien sommige verzekeringen onder beide gebieden vallen. Is dat het geval, dan zullen we ze ook onder beide kopjes het artikel plaatsen. Aan sociale verzekeringen wordt minder aandacht besteed door verzekeringnieuwsflits, maar is er belangrijk nieuwsfeit op het gebied van sociale verzekeringen dan zullen dit niet onverlet laten om hierover een nieuwsbericht te schrijven.

Deze website is bedoeld voor één ieder die interesse heeft in verzekeringen en graag op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws op het gebied van verzekeringen. Wilt u graag een artikel schrijven in hoedanigheid van bedrijf, verzekeringsspecialist of lezer die graag zijn mening kwijt over een bepaalde verzekering dan is dit mogelijk. U kunt met onderstaand contact met ons opnemen.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u ook onderstaand formulier invullen. Verzekeringsnieuwsflits is opgericht door 2 ondernemers uit Groningen. U kunt ons vinden in Groningen aan de Herestraat 113. Wij staan in het KVK-register vermeld onder nummer: 59069694.

[contact_form]