Bent u op zoek naar een zorgverzekering? En wilt u niet te veel betalen? En vindt u kwaliteit minstens zo belangrijk? Zoek dan niet verder en ga naar deallesvergelijker.nl! Het werkt heel gemakkelijk. U vult aan de linkerkant uw gegevens in. U vult als eerst uw geboortedatum in. Vervolgens worden de resultaten direct geladen. Bij elke stap kiest u vervolgens het pakket wat het beste bij u past. Wilt u zo weinig mogelijk betalen, houdt dan rekening met een verhoogd eigen risico. Als u kiest voor een aanvullende zorgverzekering, houdt u dan rekening met een hogere maandpremie.

Aanvullende verzekering

Wilt u extra dekking voor fysiotherapie of tandartskosten? Heeft u meer behoefte aan vergoeding van monturen? Of hecht u meer waarde aan homeopathie?
Dan kunt u dat eenvoudig aangeven door een prijsindicatie van uw zorgverzekering vast te stellen.
U ziet dat de resultaten direct worden aangepast aan uw wensen. Deze resultaten vertalen zich naar het bedrag wat u wilt betalen. Wilt u toch een andere keuze maken? Met een klik is dit mogelijk.

Polis afsluiten

Bent u zeker van uw zaak? Dan klikt u op meer info over de desbetreffende zorgaanbieder. Daar wordt de aanbieding kort toegelicht. U kunt de zorgverzekering online afsluiten. Is dit niet de deal die bij uw past? Dit is geen probleem. Kies dan voor een andere aanbieding die beter op uw wensen aansluit. Volledig overtuigd van uw keuze? Kies dan voor de optie online afsluiten of bekijken. U wordt doorgeleid naar de website van de zorgaanbieder. Gemakkelijk, goedkoop en kwaliteit: Dat is waar we voor staan. Vrijblijvend en gratis.

Comments are closed.

Post Navigation